Yeni Teknolojiler Sertifika Programının Üçüncü Dönemi NDS’de Başladı

L1 ile L4 arasındaki seviyelerden 69 öğrencimiz Yeni Teknolojiler Sertifika Programı üçüncü dönemine kayıt yaptırdılar. Bu eğitim yılında henüz yeni başlayan eğitim, Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi ve Robotik Bölümü başkanı Doç. Dr. Teoman Naskali ve yine aynı üniversiteden öğretim üyesi Doç. Dr. Özgün Pınarer tarafından veriliyor.

Okul derslerinden sonra, haftada dört gün, 90 dakikalık oturumlar hâlinde farklı gruplara düzenlenen derslere katılan 69 öğrenci, aralarında 3 boyutlu baskı, bilgisayar ve robotik gibi seçeneklerin bulunduğu 5 modül üzerinden seçim yapacaklar. Bu eğitim, öğrencilerin üzerinde çalışmayı istedikleri internette kullanılan diller, internet sitesi tasarımı, akıllı telefon uygulamaları ve bilgisayar programları konularında bilgi sahibi olmalarına olanak tanıyacak.

Her katılımcı, seçimlerine ve projesinin gelişimine göre bir eğitimciden diğerine geçiş yapabilecek.