Turmepa Deniz Elçileri Topluluğu Eğitimi

ÇEVRE KULÜBÜ TURMEPA VII.GÖNÜLLÜ ORYANTASYON EĞİTİMİNE KATILDI

23 Şubat 2014 Pazar günü deniz ve kıyıların kirlenmesini önlemeyi, mevcut kirliliğin giderilmesine katkı sağlamayı amaçlayan «Mavi Kuşak Hareketi» adlı proje için çeşitli lise ve üniversite öğrencileri ve öğretmenleri bir araya geldi. Bir grup Çevre Kulübü öğrencilerimiz de bu çalışmaya katıldı.

VII. Gönüllü Oryantasyon Eğitiminde; «Mavi Kuşak Hareketi ve İstanbul Boğazı» çağrısı adı altında öğrencilere yönelik genel bilgilendirmeden sonra ’’Farkındaysan Farkındayım’’ drama etkinliği yapıldı. Öğrencilerin yaptığı çalışmaların farkına varması ve doğru projeler ortaya çıkarması, örnek oluşturması amacıyla yapılan etkinlikte öğrenciler deniz canlılarını ve yaşam alanlarını canlandırdılar.
Daha sonra örnek ders sunumu gerçekleştirdiler.
Eğitmen Özlem Şahan’dan pedagojik formasyon alan öğrencilerimiz ilköğretimde eğitimlere başlayarak farkındalık yaratmaya çalışacak.
Aşağıda isimleri belirtilen öğrencilerimiz artık Turmepa’nın gönüllü eğitimcileri....

Gizem Çağatay- Sena Sennaroğlu- Kerem Perk- Emre İsbir- Levent Sağ