Tiyatro ve sinema sanatçısı Güven Kıraç, NDS öğrencileriyle buluştu

Tiyatro ve sinema sanatçısı Güven Kıraç, okulumuz öğrencileriyle 18 Mayıs Salı günü «Gençlik ve Tiyatro» konulu bir söyleşide bir araya geldi.

9- A sınıfından Zeynep D.’nin davetlisi olarak öğrencilerimizle meet üzerinden buluşan oyuncu, kariyerinin ilk yıllarından başlayarak tiyatro ve sinema deneyimlerinden bahsetti. Samimi ve keyifli geçen etkinlikte gençlere geleceğe dair umut verirken, azimli olmanın önemini de vurguladı. Resim ve edebiyatla olan bağının yanında dizi oyuncusu olarak unutulmayan rollerle ilgili anılarını da paylaştı. Öğrencilerimizden gelen pek çok soruya da içtenlikle yanıt veren Kıraç, gençlerle tanışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek en kısa zamanda sahnelere dönmek istediğini de ekledi.