Sainte-Pulchérie fransız Lisesinin düzenlediği 7. Liselerarası Makale Yazma Yarışması’nda öğrencimiz Laura Pembecioğlu Türkçeyi Kullanma Gücü mansiyonu aldı

Sainte Pulchérie’nin düzenlediği 7. Liselerarası Makale Yazma Yarışması’nın bu seneki "Haldun Taner’in eserlerinde insan ve insanlık halleri" konusu hakkında yazdığım makalemle Türkçeyi Kullanma Gücü Mansiyonu aldım.

Dili kullanma gücü ve mizahıyla tanıdığmız Haldun Taner’le ilgili bir yarışmadan bu sonucu almak beni çok mutlu etti.

Ödül töreninden önceki sempozyumda Mario Levi ve Gülriz Sururi gibi birçok değerli insanın sohbetini dinlemek ve diğer okullardan edebiyatı seven arkadaşlarla tanışmak, bu günü daha da değerleştirdi.

Okumak isteyenleriniz için ekte sizlerle makalemi paylaşıyorum.

Laura Pembecioğlu, 10D

Ekler