Önkayıt İşlemleri

Belli bir önkayıt-kayıt döneminde duyurulan taban puan ve üzerinde puana sahip olan öğrencilerin önkayıt işlemleri online olarak veya okul sekreterliğinde yapılır.

Önkayıt için tıklayınız.

Öğrenciye ait bilgiler sadece puan kontrolü için kullanılacak, başka kurum veya kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kontroller sonuc.meb.gov.tr sitesinden yapılır.

Bilgi amaçlı veri girişi yapan veli, bu kontrolün yapılmasını, puan yeterli/geçerliyse önkayıt döneminde öğrencinin adının internet sitesinde ilgili önkayıt listesinde görünmesini, kayıt gerçekleşirse öğrencinin adının kayıtlı öğrenci listesinde görülmesini kabul etmiş sayılır.

Önkayıt sırasında

Öğrencinin

Velinin

Beyan edilen bilgiler e-okul veli bilgilendirme sisteminden kontrol edilir, bilgiler doğru, öğrencinin puanı taban puana eşit veya üzerinde ise önkayıt onaylanır ve öğrenci önkayıt listesine alınır; veli e-posta ile bilgilendirilir.

Önkayıt işleminin farklı dönemlerde yinelenmesi söz konusu olursa, onay işlemi anında gerçekleşecektir.

Her önkayıt döneminin sonunda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin isimleri ve varsa yedek liste internet sitesinde yayınlanır.

Önkayıt ücretsizdir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Hazırlık sınıfı kontenjanı 140 öğrencidir.

Kız ve erkek öğrenciler için tek puan açıklanır.

Her önkayıt sadece yapıldığı dönem için geçerlidir. Gerektiğinde önkayıt veli tarafından yenilenmelidir.

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail