Okuma Tiyatrosu İLKYAR VAKFI YARARINA

İnan AMBARKÜTÜK

Özlem KAVALLER

Uğur ALTUN

Seza TABAKLAR (NDS öğrencisi)

Müzik:

Özlem KAVALLER

İLKYAR

İLKYAR (İlköğretime Yardım Vakfı) 2000 yılı Eylül’ünde Muş’un Aynalıhoca köyünde başlayan ve bugüne kadar kesintisiz süren yolculuklarla Anadolu’nun her köşesindeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Köy Okuluna ulaşıyor. Kütüphaneler, oyun odaları kuruyor; çocuklara kitap, spor, oyun, eğitim malzemeleri dağıtıyor. “Siz de büyük kentlerdeki çocuklar gibi başarabilirsiniz. Yeter ki isteyin, çalışın; bizler zorlandığınız yerde arkanızda olacağız,”mesajını veriyor.
Öğrencilere bilimsel merakı, yaratıcı düşünmeyi, hayal gücünü kamçılamayı, özgüven geliştirmeyi, eğitimlerini ileri düzeylere taşıma kararlılığı kazandırırken, yetersiz koşullarda görev yapan öğretmenlere destek çalışmaları sunuyor, yalnız olmadıkları duygusunu tattırıyor.

www.ilkyar.org.tr

“Oyun alanları tarlalar, oyuncakları pancarlar, ekin demetleri olan, masallarını kuşlardan, ninnilerini yıldızlardan dinlemiş köy çocuklarının önüne ışıltılı bir yol sunmak bizim de elimizde…”

Onlara yardım etmemize yardım edin!

Davetiyeleri 20 YTL karşılığında alabilirsiniz.