Öğrencimiz Sedef Şener, Avrupa Yelken Ekip Yarışması Şampiyonu oldu

Notre Dame de Sion Lisesi 9. sınıf öğrencisi Sedef Şener, yedi yaşından beri yelken sporu yapıyor.

Öğrencimiz Sedef Şener 19-23 Ağustos tarihleri arasında İtalya’nın Ledro Gölü’nde yapılan 2014 Optimist Avrupa Takım Yarışması’nda Türk Millî Takımı Kaptanı olarak yarıştı. Bu yarışta Türk Millî Takımı Avrupa Şampiyonu oldu.

Başarılı öğrencimiz yarışmaya hazırlanmak üzere, ekibiyle birlikte, altı ay boyunca denizde yelken sporu yaptı. Takım sporcuları antrenörleri tarafından ayrıca psikolojik olarak da yarışmaya hazırlandı.

Kazandığı kupadan gurur ve mutluluk duyan Sedef, bir ay sonra da Türkiye Şampiyonluğu Yarışması’na ve İtalya’da başka bir şampiyonluk yarışmasına katılacak.

Öğrencimizi performansından dolayı tebrik eder, bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını dileriz.