Notre-Dame de Sion’da 2018 Yüzük Töreni

10 Mayıs tarihinde, büyük Notre-Dame de Sion Ailesi’ne aidiyetlerinin göstergesi olan yüzük töreni vesilesiyle, 2018 devresinden 132 öğrencimiz, büyük salonda müdür ve öğretmenleriyle buluştular.

12. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcısı Aurélie Frau-Kozak’ın karşılama konuşmasından sonra, Lise Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi söz alarak öğrencilere teşekkür ettiler ve lisenin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu hatırlattılar.

Ardından 12C’den Asya G., büyük bir heyecanla mikrofonu eline alarak, 1990’lı yılların son temsilcisi sınıf arkadaşları adına konuştu.

Gülümseme ve gözyaşlarının birbirine karıştığı bu tören boyunca her öğrenci; bir müdür, müdür yardımcısı veya bir öğretmenin elinden yüzüğünü aldı.

Ardından bahçe, yeni mezunlarla beş yıl boyunca onları yetiştiren öğretmenlerin birlikte pek çok anı fotoğrafı çekildikleri bir mekâna dönüştü.