Nakil dönemi işlemleri

14 Temmuz-20 Ağustos tarihlerinde hiçbir kayıt işlemi yapılmayacaktır.

21 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci alınacaktır.

Buna göre,

Yerleştirmeye Esas Nakil için ön kayıt başvuruları internet sitesi önkayıt linkinden yapılır.

(DİKKAT: Daha önceden okulumuza önkayıt yaptırmış ve kayıt işlemini tamamlamamışsanız önkaydınızı ilgili tarihlerde anında yenileyebilirsiniz. İlk kez önkayıt yapıyorsanız ve henüz bir okula kaydolmadıysanız okul numarası bölümüne ortaokulunuzdaki okul numaranızı yazınız; bir liseye kayıtlı iseniz lise tarafından verilen yeni okul numarasının yazılması gereklidir.
İlk kez yapılan başvuruların kontrolleri sadece mesai saatlerinde yapılmaktadır, onay biraz zaman alabilir. )

Nakil işlemi, okulumuzdaki kayıt süreci tamamlandıktan sonra, e-okul üzerinden gerçekleştirilir.

Hafta içi her gün ( son tarih daha sonra duyurulacaktır.)
8.30-12.30 Önkayıt
13.00-15.00 Asil Liste Kayıt
15.00-17.00 Yedek Liste Kayıt

Önkayıt sadece yapıldığı gün için geçerlidir. Kayıt tamamlanmamışsa önkaydın her gün veli tarafından yenilenmesi gerekir.

Kayıt işlemleri ile ilgili internet sitesinde daha önce yayınlanmış bilgiler aynen geçerlidir. Lütfen okuyunuz.