NDS öğrencilerinin Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi ziyareti

9 Nisan günü 11. sınıf öğrencilerinden istekli ve ilgili bir grupla Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesine bir tanışma ziyareti düzenledik.

Üniversitede kurumsal iletişim sorumlusu Sn. Ece Metin tarafından karşılandık. Öncelikle Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nadi Bakırcı bizimle sıcak bir diyalog içinde meslek seçimi, doktorluk, tıp öğrencisi olmak üzerine sohbet etti, fakülte hakkında bilgi verdi ve sorularımızı yanıtladı.

Ece hanım ziyaretimiz boyunca bize tüm samimiyetiyle ve profesyonelliğiyle eşlik etti, birimleri tek tek gezdirdi ve ayrıntılı bilgi verdi. CASE ( Klinik simülasyon ve ileri düzey endoskopik robotik cerrahi eğitim merkezi)’i dolaşarak tıp eğitiminin verildiği özenli ve ileri düzey koşulları görme olanağı bulduk.

Bu gezinin düzenlenmesinde başından sonuna yardımcı olan başta tanıtım sorumlusu Sn. Neslihan Tokgöz olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyoruz.