NDS’nin yeni Hazırlık sınıfı öğrencileri geleneksel Oryantasyon oyununa katıldı

Her eğitim yılının başında olduğu gibi, Hazırlık sınıfı öğrencileri, NDS Rehber öğretmenleri tarafından düzenlenen oryantasyon oyununa katılarak yeni okullarını ve lise çalışanlarını tanıma fırsatı buldular.

Dört rehber öğretmen tarafından yönlendirilen yarımşar sınıflık küçük öğrenci grupları kurumun dış mekânlarını ve medyatek, kantin, loj, Atatürk köşesi, sekreterlik ve revir gibi önemli bölümlerini gezdiler.

Öğrenciler ayrıca yıl boyunca karşılaşacakları okul çalışanlarıyla tanıştılar, hatta bazıları yeni eğitim yılı dolayısıyla bizimle birlikte olan Okul Kurucu Temsilcisi Sör Monique ile sohbet etme şansına sahip oldu.

Kurumu tanımak için yapılan bu kısa oyunun sonunda tüm katılımcılara birer soru formu verildi. Öğrenciler önümüzdeki yıllarda hep birlikte olacakları yeni okulları hakkında öğrendikleriyle ilgili kendilerine yöneltilen sorulara yanıt verdiler.