NDS’nin sporcu öğrencileri, yüzme, eskrim ve jimnastik alanlarında İstanbul Liselerarası İl Yarışmalarına katıldılar

17-18 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşen İstanbul Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nda, gençler kategorisinde, (9F) öğrencimiz Defne K., İstanbul 2.’si olmuştur. Kendisi, okulumuzu Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Haz. E öğrencisi Lara G., 200 m sırtüstü yüzme yarışmasında 1., 100 m sırtüstü yüzme yarışmasında 2. ve 50 m sırtüstü yüzme yarışmasında 3. oldu.

Kız Yüzme Takımı’ndan Gökçe S. (11E), Lara G. (Haz. E), Öykü Ç., İlbige U., Elin S. ve Selin S. (tümü Haz. C sınıfı öğrencisi), İstanbul 6.’sı olarak, 3-4 Mart 2018 tarihlerde Türkiye Yüzme Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar.

Eskrim dalında ise, 10 B’den Verda A. 4. oldu ve Türkiye Eskrim Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. 10 B’den Lal S. ise 7. oldu.

Sporcu öğrencilerimizi kutluyoruz!

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail