NDS’de geleneksel yüzük töreni yapıldı

12 Mayıs 2016 günü, 2016 yılında mezun olacak olan 73’ü kız, 45’i erkek, toplam 118 öğrenci, Notre Dame de Sion’da geçirilen beş yılı temsil eden geleneksel yüzük töreni için NDS yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya geldiler.

12. sınıflar müdür yardımcısı Aurélie Frau Kozak’ın yönettiği bu tören, liselilerin büyük NDS ailesine aidiyetlerini simgeleyen ve gururla taşıyacakları yüzüklerini parmaklarına taktıkları bir samimi ortamda gerçekleşti.

Okul Müdürü Yann de Lansalut, gençlerin bu bağın anlamını kavramaları için zamanın çok erken olduğunu, bunun önemini ileride anlayacaklarını vurguladı.

Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi de söz alarak hem lisede geçen yıllardan hem de gelecekten bahsetti.

Sonra ise, geleneğe uygun olarak önce 12A’dan Sıla Tuncer ve 12G’den Kaan Akyol, NDS’de geçirdikleri yıllar hakkında kendi yazdıkları birer metni okudular.

Yüzüklerin takılmasından sonra öğrenci ve öğretmenler sohbet ederek bu günün anısını selfie’lerle ölümsüzleştirdiler.