NDS’de Yıl Sonu Törenleri

12 ve 13 Haziran’da NDS onur avlusunda gerçekleştirilen yıl sonu törenlerinde çeşitli ödüller sahiplerini buldu.

Müdür Yardımcıları öncelikle, prix d’honneur (Onur Ödülü) ve prix d’ excellence ( sınıf birinciliği) almaya hak kazanan öğrencileri sahneye davet ettiler.

Daha sonra sıra, Takdir ve Teşekkür almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin verilmesine geldi.

Bunun ardından, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen çeşitli kültür, sanat ve spor etkinliklerinde okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilere katılım belgeleri sunuldu.

Törenin sonunda sırayla söz alan Okul Müdürü Sayın Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Sayın Suzan Sevgi, Notre Dame Fransız Lisesi’nden ayrılacak olan öğretmen ve personele teşekkür edip onları selamladıktan sonra, herkese iyi tatiller dilediler.