NDS’de Keyifli bir Lirik Şan Gecesi

14 Aralık tarihinde, soprano Seta Kürkçüoğlu ve öğrencileri İsmihan Attepe ve Simge Narin (soprano), Doğan Balc (tenor), Serhan Bali ve Engin Şen (bariton), piyanoda Nurtap Sümer eşliğinde, NDS’de bir lirik şan konseri verdiler.

Öğrencilerden her biri hem öğretmenleri eşliğinde bir düet hem de tek başlarına bir solo parça yorumladılar.

İki kısımdan oluşlan konser boyunca, dinleyiciler, Mozart, Tchaikovski, Bellini, Cilea, Puccini, Verdi, Offenbach, Rossini ve Gounod gibi bestecilerin eserlerinin keyfine vardılar.

Bu güzel gecede, sanatçıların konser vermekten duydukları mutluluk ve izleyicilerin onları dinlemekten aldıkları keyif salondaki coşkuyu artırdı.