NDS’de Campus France Tanıtım Toplantısı

5 Ekim 2018 tarihinde NDS, lisedeki Fransa’da Eğitim Danışmanı Pınar Küçük-Pilon iş birliğiyle Campus France’ın İstanbul ofisiyle ilgili olağan tanıtım toplantısı düzenledi.

Yükseköğrenimlerine Fransa’da devam etmeye istekli L4 öğrencileri, velileri eşliğinde bu tanıtım toplantısına katıldılar. Tüm katılımcıları iyi dileklerle karşıladıktan ve toplantıyı açtıktan sonra, Pınar Küçük-Pilon, sözü L4 öğrencilerinden sorumlu rehberlik danışmanı Tuna Saikali’ye bıraktı.

Ardından özellikle Campus France’ın rolü ve Fransa’da üniversite eğitimyle ilgili başvuru dosyalarının oluşturulmasına ilişkin tüm gerekli bilgileri vermek üzere, Fransız Dış İşleri Bakanlığına bağlı bu ajansı temsilen Serpil Gül söz aldı. Konuşmacı ayrıca katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.