NDS’de 7. VOLEY çalışmaları – Vizyon oluşturma yöntemi – düzenlendi

NDS’de birkaç yıldır düzenlenen VOLEY grubu çalışmaları (Vizyon oluşturma yöntemi), öğrencilerin yaratıcı bir süreç içerisinde geleceklerini tasarlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

7. VOLEY çalışması 2016 Ocak ayının ortasında, 9. sınıfların istekli öğrencilerinden oluşan bir grupla Okul Rehberlik ve Psikoloji Danışmanlarının gözetiminde yapıldı ve canlı, dinamik ve yaratıcı bir atmosferde gerçekleştirildi.

VOLEY öğrencilerin kendi yaratıcılık potansiyelini deneyimlemelerini sağlamaktadır. Öğrenciye, grup çalışması içerisinde kişi olarak kendisini idrak etmesini sağlayarak, kariyer yolunda iyi bir başlangıç yapma fırsatı vermektedir.

İşte, bu ilk adımı bu yıl atan katılımcıların grup çalışmaları sonunda paylaştıkları birkaç izlenim:

« Bu VOLEY çalışmasına büyük bir merakla katıldım, çok eğlendim ve aynı zamanda kendim hakkında yeni şeyler keşfettim; herkese tavsiye ederim. »

« Grup çalışması olarak çok hoş ve çok eğlenceliydi. Çok mutluyum, bu çalışma bana yeni şeyler getirdi. »

« Bu VOLEY çalışmasına katılmaktan çok memnun ve mutlu oldum. Geleceği düşündüğüm zaman kendimi daha güvende ve daha rahat hissediyorum. Bu çalışmanın ürünlerini muhafaza edeceğim ve gelecek hakkında karar alırken tekrar gözden geçireceğim. »