NDS Tanıtım Toplantıları

Notre-Dame de Sion’u yakından tanımak isteyen öğrenci ve veli adaylarına yönelik olarak okulumuzda dört tanıtım toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantılarda okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yapılan sunumun ardından, okul ve/veya kayıt sistemi ile ilgili sorulara yanıt verilmiş, ardından veli/öğrenciler okulun farklı mekânlarını gezmişlerdir.

Bu tanıtım toplantılarının dışında, 18 Haziran -22 Haziran haftasında her sabah saat 10.00’da ve her öğleden sonra saat 14.30’da bir müdür yardımcısı ve/veya rehber öğretmen eşliğinde okulu gezmek ve okulla ilgili bilgi almak mümkündür.
Bu toplantılar tamamlanmıştır.

(Ekleme 22/06) 26-27-28-29 Haziran günleri sabah saat 10.00’da bir müdür yardımcısı ve/veya rehber öğretmen eşliğinde okulu gezmek ve bilgi almak
üzere okulumuza gelebilirsiniz.
Randevu için aşağıdaki prosedüru izleyiniz.

(Ekleme 27/06)Okulu tanıtımı için 28 ve 29 Haziran günleri 14.30 saati de açılmıştır.

Bu saatlerin de dolması durumunda farklı saatler açılabilir.

Her gün/saate en fazla 10 öğrenci ve ailesi kabul edilmektedir.

Formu doldururken bir günü görmemeniz o günün kontenjanının dolduğu anlamına gelir.

Bilgi formu tamamlanmadan okul gezisine katılım kabul edilmeyecektir.

Bu saatler dışında okul gezisi yapılmayacaktır.

Teyit için veli telefonla gün içinde aranacaktır.

Aynı ismin sistemde iki kez görünmesi durumunda ilgili kişi arandığında seçimine bağlı olarak randevulardan biri silinmektedir.

Eski randevunuzu değiştirmek istiyorsanız veya toplantıya katılamıyorsanız, lütfen okula mail veya telefonla bilgi veriniz.

Bilgi formunu doldurmak ve randevu almak için tıklayınız.

OKUL GEZİSİ İÇİN BİLGİ/RANDEVU FORMU

Konu ile ilgili sorularınız için 0212 219 16 97 - 0212 231 26 16 numaralı telefonlardan Öğrenci İşlerini arayabilir veya ndskayit@nds.k12.tr adresine elektronik posta gönderebilirsiniz.