NDS SürdürülebilirYaşam/Çevre Kulübü ’’Temiz Sınıf, Temiz Okul Projesi’’

Okul olarak karbon ayak izimizi en aza indirmek ve çevreye karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla sürdürdüğümüz ’’Temiz Sınıf, Temiz Okul’’ projesi kapsamında NDS Sürdürülebilir Yaşam/Çevre Kulübü ve sınıfların çevre sözcüleri ile ilk toplantı 18 Ekim tarihinde yapıldı.

Bu toplantıda pet şişe, kağıt, mavi kapak, pil vb. atıkların geri dönüştürülmesi, Çevre/Sürdürülebilir Yaşam kulübü öğrencilerine teslim edilmesi, su ve enerji tasarrufu, sınıf, kantin ve ortak kullanım alanlarının temiz bırakılması ve bu konuda topyekün çalışmanın önemi vurgulandı.

Yaşamın devamı sağlıklı, temiz çevre ve doğal kaynakların varlığı ile gerçekleşir. Doğal kaynaklarını hızla tükettiğimiz Dünyamıza karşı hepimizin sorumlulukları vardır.