NDS Sosyal Yardım Kulübü Liselerde Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumuna katıldı

Sosyal Yardım Kulübü 9. sınıf öğrencilerinden Selin Akpınar, Berfin Orhan, Doğa Şendil ve Dila Şahin 23 Mart günü Enka Okullarında düzenlenen «Liselerde Sosyal Sorumluluk Çalışmaları» sempozyumuna katıldılar.

İlgi alanlarına göre önceden seçmiş oldukları çalıştaylarda diğer liselerden gelen öğrencilerle bir araya geldiler.

İki öğrencimiz « kadın hakları, eğitim ve yoksulluk », diğer iki öğrencimiz « geri dönüşüm, kaynak koruma ve hayvan hakları » grubunda çalışarak arkadaşları ile birlikte yeni bir proje geliştirildiler.

Projelerin hayata geçirilmesi için öğrenciler irtibatta kalarak çalışmalarını sürdürecekler.