NDS Okul Aile Birliği’nin organizasyonuyla tiyatro akşamı: «Hoşgeldin Boyacı»

25 Nisan akşamı NDS Okul Aile Birliği tarafından organize edilen tiyatro akşamında veliler, öğretmenler, öğrenciler, personel hep birlikte çok keyifli, eğlenceli zaman geçirdi.

Donald Churchill tarafından yazılan Arif Akkaya’nın yönettiği, iki perdelik komedi «Hoşgeldin Boyacı», NDS Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyesi tanınan oyuncu Berna Laçin ve ona eşlik eden değerli sanatçılar Gözde Çetiner ile Erdal Özyağcılar tarafından sahnelendi.

Oyunu izleyenler bol kahkahalı bir akşam geçirdiler.

Bilet satışlarından elde edilen gelir öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ayvalık yöresindeki çocuklara yönelik kültürel, sportif ve sanatsal bir program yürüten «Zeytin Çekirdekleri Derneği» ne bağışlandı.

Okul Aile Birliğimize ve değerli sanatçılarımıza bu keyifli akşam için çok teşekkür ediyoruz.