Okul Aile Birliği’den Acısu Türk-Fransız Kardeşlik İlkokulu’na Destek

Acısu Türk-Fransız Kardeşlik İlkokulu’nun Atatürk Köşesi NDS Okul Aile Birliği’nin desteğiyle yenilendi.

Kocaeli Acısu mevkiinde bulunan ve 1999 depreminde yıkılan bir ilkokul, o dönemde NDS veli, öğrenci ve mezunlarının desteğiyle, yurt dışındaki NDS Okullarının katkılarıyla yeniden inşa edilmiş ve 2000 yılında Acısu Türk-Fransız Kardeşlik İlkokulu olarak eğitim-öğretime başlamıştı.

NDS Okul Aile Birliği, bu yıl okuldaki Atatürk köşesinin yenilenmesini, Türk büyükleri panosunun hazırlanmasını ve eğitim-öğretimle ilgili diğer görsel malzemelerin masraflarını karşıladı.

Okul Müdürü Mete Domaç, 7 Ocak 2016’da NDS’ye gelerek Okul Aile Birliği başkanı Selen Şerbetçi’ye destekleri için bir teşekkür plaketi verdi ve bu vesileyle lisemizi de gezdi.

Acısu Türk-Fransız Kardeşlik İlkokulu öğrencileri NDS’deki idarecilere ve öğrencilere mektup yazarak teşekkürlerini ilettiler ve okullarına davet ettiler.

Okulun internet sitesi için tıklayınız.