NDS Interact Pera Kulübü, Down Kafe çalışanlarıyla, Anadolu Hisarı’nda Moda Rotary tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı

29 Eylül 2018 tarihinde, NDS Interact Pera Kulübü olarak Anadolu Hisarı’nda Down Kafe çalışanlarıyla Moda Rotary üyelerince düzenlenen çok güzel bir etkinliğe katıldık.

Yurt dışından gelen değişim öğrencilerinin de bulunduğu bu güzel günde Down sendromlu arkadaşlarımızla sohbet edip şarkılar söyledik ve beraber dans ettik. Ardından arkadaşlarımızın düzenledikleri ritm gösterisini izledik ve çok sevdğimiz, çok iyi anlaştığımız Şaziye’nin konuşmasını dinledik.

İlk fırsatta da Mecidiyeköy’deki Down Kafe’ye ziyarete gitmeyi düşünüyoruz.