NDS İngilizce MUN Kulübü Ankara MUNESCO’16 konferansına katıldı

NDS İngilizce MUN Kulübü öğrencileri, Ankara Bilkent Laboratuvar Okulları tarafından 12-15 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen Munesco’16 konferansına katılmışlardır.

Genel Kurullar, Özel Odak Noktaları, Yönetim Kurulları, Tarih Komitesi ve Uluslararası Adalet Divanı şeklinde birkaç kategoriye ayrılan 11 adet komitenin her biri üç konuda çalışmıştır.

Öğrencilerimiz farklı komitelerde Norveç ve Vietnam delegeleri olarak görev yapmışlardır. Örneğin Deniz Erni ile İlayda Çanakpınar, Dünya Mirası’nda; İpek Avcıbaşı ise İnsan Hakları’nda çalışmıştır.

Ayrıca Derya Yavuz ve Aslınaz Bakar da, dört günlük konferans süresince komite başkan yardımcısı olarak çalışmışlardır.

Her bir kurul, konferans sonunda incelenen üç konu hakkında, iki çözüm önermiştir.