NDS Hazırlık öğrencileri Oryantasyon Oyunu için Tarabya’daki Fransız Bahçesi’nde - 26 Eylül 2014

NDS Hazırlık Sınıflarının Tarabya’daki geleneksel oryantasyon yarışı

Her yıl olduğu gibi, Hazırlık sınıflarının öğrencileri 26 Eylül’de Tarabya Parkı’nda Fransızca ve Beden Eğitimi öğretmenleri, Tiyatro öğretmeni Fabienne Altınok, Müdür Yardımcısı Gizem İnanç ve Rehberlik öğretmeni Sarem Şeşetyan ile birlikte, geleneksel oryantasyon yarışına katıldılar.

Oyun, her biri ayrı renklerle temsil edilen on kadar ekibin oluşturulması ve harita ve yönergelerin dağıtılmasıyla başladı.

Program, içerisinde mini golf, petank, adam asmaca, bulmaca gibi oyunların olduğu on yarışmadan oluşuyordu ve her bir yarışma için belirli bir süre verilmişti. Kırmızı renkli ekip çok güzel bir takım dayanışması sergileyerek oyunlarda kazanan taraf oldu.

Öğrenciler Tarabya’da bir yandan oyunlarla hoşça vakit geçirirken bir yandan da piknik yaparak enerji depoladılar.