NDS Hazırlık Sınıflarında 2015 şiir günü

Geçtiğimiz 22 Mayıs’ta, NDS Hazırlık Sınıfı öğrencileri, güzel Türkçe şiirler okumak ve şiirleri sunan arkadaşlarını dinlemek üzere okulun Gösteri Salonu’nda toplandılar. Bu kültürel etkinlik Türkçe öğretmenleri Ulya Tabaklar ve Gülhüma Savaş tarafından düzenlendi.

Atilla İlhan, Nazım Hikmet, Cahit Sıtkı Tarancı, Can Yücel veya Behçet Necatigil gibi Türk şairilerin yanı sıra Victor Hugo da o gün dinletide yer alan isimler arasındaydı.

Aile, aşk, İstanbul veya Türkiye temalı bu metinlere fon müziği, piyano parçası ve görseller eşlik etti.

Türk Müdür Başyardımcısı ve eski NDS öğrencisi Suzan Sevgi’nin geçmişteki öğrencilik yıllarını yad ederek şiir okumak için sahneye çıkması ise herkes için hoş bir sürpriz oldu.

Şiire ayrılan bu güzel zamanı paylaşan herkese tebrikler !