MUN/EYP Konferansları

Okulumuz MUN/EYP Kulübü 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında şu ana kadar iki EYP Konferansına katıldı.

Bu konferanslardan ilki 26-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşmiş olan EYP Kosova konferansıdır. Toplam beş NDS öğrencisi başarıyla katıldıkları konferansla ilgili çok olumlu dönütler elde ettiler.

İkincisi 12-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşmekte olan REFORM 20 EYP Konferansıdır. Bu konferansa iki öğrencimiz katılmıştır. Deneyim kazanmaları amacıyla özellikle kulübe yeni katılan öğrencilerin katılımı sağlanmıştır.

Pandemi döneminde çalışmalarına hız kesmeden çevrim içi olarak devam eden, düzenli şekilde yurt içi ve yurt dışı konferanslara online olarak katılan MUN/EYP Kulübü öğrencilerimizi ve rehber öğretmenlerini kutluyoruz.