2.CinemaNDS Liselerarası Kısa Film Yarışması’nın Ödül Töreni gerçekleşti

22 Mayıs 2018 tarihinde CinemaNDS 2. Liselerarası Kısa Film Yarışması’nın ödül töreninin yapıldığı büyük bahçemiz Yeşilçam’ı andıran bir kimliğe büründü. Yarışmanın düzenleyicileri arasında, Sinema Kulübü’müz, öğretmenimiz Ulya Tabaklar ve Önder Yaycıoğlu yer aldı.

Yarışmaya katılan liselerin kulüp temsilcileri, bu etkinlik vesilesiyle serilen kırmızı halıdaki fotoğraf çekiminin ardından NDS Sinema Kulübü üyeleri ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Bu yıl, Berna Laçin, Ayçe Abana ve Mehmet Günsür – son ikisi maalesef törene katılamadılar – ile yönetmen Burak Kanbir ve Önder Yaycıoğlu’ndan oluşan Jüri, yarışmaya katılan ve ön jürinin elemesi sonucu finale kalan 10 filmden ödül alanları belirledi.

Bu yılki yarışmanın sunucuları, 11 E’den Efe E. ve 10 B’den Berrin Süeda G., etkinliğin açılışını yapmak ve Jüri’yi tanıtmak üzere Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’yi sahneye davet ettiler.

Notre-Dame de Sion Dans Kulübü’nün gösterisinin ardından sunulan videoprojeksiyon, kendi aralarında yarışan 10 kısa metraj fimden birer bölümün izleyicilerle paylaşılmasına olanak tanıdı.

Ardından tüm katılımcıların sabırsızlıkla bekledikleri karar anı geldi:
Odüller sırasıyla açıklandı.

EN İYİ AFİŞ KIZIL TAÇ MERT AMASYALI ALMAN LİSESİ
EN İYİ KURGU PERSPEKTİF BARKIN GÖKMEN KADIKÖY ANADOLU LİSESİ
EN İYİ OYUNCU YÜKSEK DOZ EMİR TAHA SARI Ö. MODA MİMAR SİNAN A. GÜZEL SANATLAR LİSESİ SİNEMA TV B.
EN İYİ OYUNCU YÜKSEK DOZ MERTCAN BOZDEMİR
EN İYİ SENARYO YÜKSEK DOZ EMRE YAPICI
CINEMANDS JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ DUMANLI HAYALLER EFE DERE
EN İYİ GÖRÜNTÜ KENGER M. SEZER BİLDİREN YENİŞEHİR ANADOLU LİSESİ/ SİVAS
EN İYİ YÖNETMEN KÜFE MELİK ADAR ALIŞ, AYÇA ALİUSTAOĞLU, BEYZA SÜRÜCÜ, ILGIN YILMAZ KABATAŞ ERKEK LİSESİ
EN İYİ FİLM KÜFE

Ulya Tabaklar, Berna Laçin, Burak Kanbir, Önder Yaycıoğlu, kulüp danışmanı Suzan Sönmez ve NDS Sinema Kulübü Başkanı Melis M., kazananları plaketler ve armağanlarla onurlandırdılar. Ayrıca ödül alan her kısa metraj izleyicilere tanıtıldı.

Törende okulumuzun Dans Kulübü öğrencilerinin bir gösterisini izledik. NDS Kulüp Orkestrası, bu güzel sinema etkinliğinin kapanışını müzik ve şarkılar eşliğinde gerçekleştirdi.

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail