Kulüplerin tanıtımı

25 Eylül Çarşamba günü öğrenciler önerilen 34 farklı kulüp arasından seçim yapıyordu.

Öğrenciler, kendilerine önerilen 34 farklı kulübün sorumlularıyla bir araya geldi.

Büyük bahçede tüm kulüpler temsil edildi; tırmanma duvarı, basketbol, yüzme, voleybol, yoga, buz pateni gibi spor ve Fransızca tiyatro, Türkçe tiyatro, klasik müzik, fotoğrafçılık, film alt yazısı çevirisi, mültimedya, rol oyunu vb. kültür etkinlikleriyle ilgilenen öğrenciler bunlarla ilgili bilgi edinmeye çalıştılar.

Seçim, bu iki kategoriyle sınırlı değildi. Önerilenler arasında sanat etkinlikleri (el sanatı, güzel sanatlar), entelektüel etkinlikler (MUN, genç edebiyat ödülü, felsefe, kimya, satranç, matematik, edebiyat ve tarih atölyeleri, zihinsel yönetim, kent ve insan,sözlü tarih, medyatek, Türkçe gazete ve blog), sosyal etkinlikler (sosyal bilimler, sosyal yardım, çevre, ilk yardım) ya da daha orijinal (aşçılık, sanal laboratuvar) etkinlikler bulunmaktaydı.

Tanıtılan etkinliğe gösterilen ilgi çoğu zaman etkinliğin yeniliğine bağlı oluyor; bazı masalar, diğerlerine göre daha çok kalabalık topluyordu.

Öğrencilerden bir sonraki hafta boyunca, kişisel hesapları aracılığıyla, internet üzerinden seçimlerini yaptılar.

Kulüpler, 9 Ekim Çarşamba günü başlayacak ! Herkesin keyifli zaman geçirmesini dileriz !