Konferans | Duygusal ve Cinsel Yaşama İlişkin Farkındalık ve Sorumluluklar

Günümüz toplumunda var olan tabular, özellikle cinsellik konusunu açık bir dille konuşmayı güçleştiriyor. Halbuki sağduyulu ve sağlıklı bir iletişim sayesinde gençler, duygusal ve cinsel yaşamlarına dair fikir ve kararlarında daha emin adımlarla ilerleyebilirler.

Bir orta öğretim kurumu olarak, bu konuda öğrencilerimizin bilimsel ve güvenilir bilgiye ulaşmasını önemsiyoruz. Böylelikle, gençlerimiz empati kurarak, saygı çerçevesinde ve bilginin ışığında doğru seçimler yapma konusunda daha donanımlı olacaktır.

12. sınıf öğrencilerimizin biyolojik, sosyolojik ve çağa uygun olarak teknolojik bağlamlarda, olası yanlış bilgi veya tehlike içeren durumlarla ilgili farkındalık ve sorumluluk kazanması adına bir dizi konferans düzenlenlemiştir.

Bu konferans serisi 2 oturumdan oluşmaktadır:

Psikolojik Oturum

• 1. Konferans | 9 Mart Perşembe | 14:15 - 14:55 | Klinik Psikolog Dr. Miray AKYUNUS

Medikal Oturum

• 2. Konferans | 10 Mart Cuma | 11:35 - 12:55 | Jinekolog Dr. Irmak SARAÇ, Ürolog Dr. Burçin TUNÇ ve Mikrobiyolog ve Araştırma Görevlisi Dr. Sertaç KÜÇÜKKAYA

Tüm katılımcılara içtenlikle teşekkür ederiz.