Kantinde Uygulanacak Kartlı Sistem

Öğrencilerimizin kantinden alışveriş yapabilmeleri için, 2013-2014 eğitim -öğretim yılının başında, 5 TL karşılığında kişiye özel kartlardan edinmeleri gerekmektedir. Kartlarda öğrencinin okul numarası ve adı, soyadı yer alacaktır.

Sisteme tanımlanacak kartlarının dolumu, sabah 7.55’e kadar, iki küçük teneffüsün ilk on dakikasında, okul çıkış saatinden sonra saat 15’e kadar yapılabilecektir. Öğle teneffüsünde ilk 25 dakikasında, 10.55 ile 11.20 saatleri arasında kart dolumu yapılmayacaktır. Kart dolumları her iki kantinden de yapılabilecektir. Kart dolumları esnasında yoğunluk yaşanmasını önlemek amacıyla, öğrencilerin ihtiyaçlarına bağlı olarak haftalık, on beş günlük ya da aylık olarak dolum yapmalarını öneririz.

Kantinde, eylül ayı süresince hem nakit hem kartlı sistemle satış yapılacaktır.

Kartın kaybolması durumunda öğrencimizin kimliği ile birlikte, kantin yöneticilerine acil olarak başvurması gerekmektedir. Kartın kaybolduğu söylendiği anda kart elektronik ortamda işlem yapılamaz hale getirilir. Yenilenen kart, 5 TL karşılığında, sistemde görünen bakiyesi birlikte, öğrenciye teslim edilir.

Farklı bir öğrencinin kartını bulan öğrencimizin bu kartı hemen kantin yöneticilerine teslim etmesini rica ederiz.

Kartların dağıtımına 9 Eylül gününden itibaren başlanacaktır. (Hazırlık sınıfı öğrencilerinin kartları 11 Eylül Çarşamba günü hazır olacaktır.)