KAÇUV Kanserli Çocuklara Umut Vakfı NDS’de bir bilgilendirme toplantısı yaptı

11B sınıf ve sosyal yardım kulübü öğrencimiz Nas Esen, KAÇUV Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın NDS’ye gelişini anlatıyor :

« Kasım ayında düzenlediğimiz kermesten elde ettiğimiz gelirle KAÇUV’a havlu ve nevresim yardımında bulunmuştuk.

Vakıf, 15 Şubat Çocuk Çağı Kanseri Günü etkinlikleri kapsamında 22 Şubat günü okulumuza gelerek bizlere çocukluk çağı kanserleri ve kendi çalışmaları ile ilgili kapsamlı bilgiler verdi (Vakfın işleyişi, kanserli çocukların tedavi süreci vb.).

Ayrıca kanser riskini azaltabilmek için nasıl beslenmemiz gerektiğini hakkında bilgilendik.

Sosyal Yardım Kulübü’nün yanı sıra Kent ve İnsan, Sürdürülebilir Yaşam ve Güzel Sanatlar Kulüpleri’ne bizlerle birlikte oldukları teşekkür ederiz. »