İş İlanı | Okul Hemşiresi

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi’nde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı itibariyle görevlendirmek üzere «Okul Hemşiresi» arayışımız bulunmaktadır.

Görevlendirilen hemşirenin devlet tarafından onaylanmış hemşirelik diplomasına veya eşdeğer bir diplomaya sahip olması gerekir.

İki dile (Fransızca-Türkçe) hâkim olmak, artı bir değer olacaktır.

Görev Hiyerarşisi

• Hemşire okul müdürüne bağlı olarak çalışır.

Kurumdaki Konum

• Okul hemşiresi sağlık, tedbir, sağlık eğitimi, hijyen ve güvenlik konularında kurum müdürünün danışmanıdır.
  • Eğitim kurumunda hem bireysel hem de kolektif alanda bir sağlık referansı ve aktörüdür.
  • Faaliyetini eğitim kadrosunun tüm üyeleriyle iş birliği içinde yürütür ve faaliyeti hakkında kurum müdürüne rapor verir.

Görevler
Hemşirenin görevi, öğrencilerin akademik başarısını arttırmaktır. Bu çerçevede aşağıdaki sorumlulukları yerine getirir:

• Tüm öğrencilerin refah ve akademik başarısına katkıda bulunur.
  • Engelli çocuk ve ergenlerin okula uyumuna katkıda bulunur.
  • Yetki ve sorumluluk alanına giren hemşirelik sorumluluğunu yerine getirir.
  • Kendi görevi çerçevesinde ihtiyaçları belirler, hemşirelik tanısını koyar, uygun eylemleri hayata geçirir ve bunları değerlendirir.
  • Bir sağlık eğitimi dinamiği geliştirir ve sağlığın teşviki ve eğitimine yönelik eylemleri değerlendirir.
  • Personelin başlangıçtaki ​​ve sürekli eğitimine katkıda bulunur.
  • Hemşire kayıtlarını kullanarak istatistiksel verilerin toplanmasını ve işlenmesini düzenler.
  • Hemşirelik görevi, eğitim kadrosunun üyeleriyle sinerji içinde, her bireyin becerilerine saygı duyularak gerçekleştirilir ve işbirliğinin etkili bir şekilde düzenlenmesini gerektirir.

Çalışma Saatleri
Görevlendirilen hemşirenin çalışma süresi günlük 8 saat, haftalık 40 saat olacak şekilde düzenlenmektedir.

Avantajlar

• Ücretsiz öğle yemeği
  • Okul tatilleri, resmi tatiller ve hafta sonları izin
  • Fransızca eğitim imkânı