Hazırlık Sınıfı Öğrencileri ve Velileriyle Tanışma Günü

Hazırlık sınıfına yeni başlayan öğrencilerimiz ve velileri okulumuzu yakından tanımak, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ön hazırlığını yapmak üzere 1 Eylül Cuma günü düzenlenen tanışma etkinliğine katıldılar.

İstiklal Marşı’yla açılan törende Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Türk Müdür Başyardımcısı Tuna Saikali’nin konuşmaları sonrasında öğrencilerimiz, kaynaştırma aktiviteleriyle yeni sınıf arkadaşlarını ve liselerini tanırken, velileri de okula hazırlık işlemlerini tamamladılar.

Öğrencilerimiz 4 Eylül Pazartesi günü okulumuzda ve Eylül ayı içinde Tarabya Fransız Bahçeleri’nde olmak üzere iki kaynaştırma etkinliğine daha katılacaklar.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi’ne hoşgeldiniz diyor, mutlu ve başarılı bir ders yılı diliyoruz.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılına hazırlıkla ilgili tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.