Gönüllülük Günü (2014)

23 Ocak 2014 Perşembe günü okulumuzda sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincini geliştirmek ve öğrencilerimize somut olarak hizmet edebilecekleri alanlar sunmak amacıyla Sosyal Hizmet ve Gönüllülük Günü etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz öğle teneffüsü sırasında farklı vakıfların stantlarını gezmiş, Acil Destek Vakfı Kurucu Üyesi Gülgün TEZGİDER’in açılış konuşmasından sonra seçimlerine bağlı olarak HAYTAP, TEMA, LÖSEV, AÇEV, GEA, KORUNCUK VAKFI, TÜRGÖK temsilcileriyle bir söyleşiye katılmışlardır.

Öğrencilerimizin toplum hizmeti alanında yaptıkları ve yapacakları çalışmalara ışık tutmasını dilediğimiz Gönüllülük Günü’nün hedeflerine ulaşmasını, geleneksel hale gelmesini diliyoruz.