Frankofoni Spor Turnuvası

7-9 Mart 2014

Spor Turnuvası

Tournoi sportif de la Francophonie

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, yeni spor kompleksinin 1 Mart 2014’teki açılışının ardından 7, 8 ve 9 Mart 2014 tarihleri arasında bir spor turnuvası düzenleyecektir.

Bu buluşma, sekiz Frankofon kurum için, birçok farklı etkinlik içeren yarışmalarda bir araya gelme fırsatı olacaktır. Neşe ve mutluluk içinde geçmesi beklenen bu büyük spor şöleni, öğrencilere basketbol, kapalı salon futbolu, su topu, voleybol, masa tenisi, yüzme ve tırmanma gibi bazı sporları yeniden keşfetme fırsatı verecektir. Basketbol, kapalı salon futbolu ve su topu karşılaşmalarına yalnızca erkek öğrenciler, diğer dallara ise kız erkek tüm öğrenciler katılabileceklerdir.

Saint Michel, Saint Pulchérie, Saint Benoît, İstanbul Saint Joseph, İzmir Saint Joseph Fransız Liseleri, Ankara ve İzmir Tevfik Fikret Liseleri ve Notre Dame de Sion Fransız Lisesi bu turnuvaya katılacak olan okullarımızdır.