Felsefe Kahvesi: "Sonsuzluk"

12 Mart 2018, 15:00

| Toplantı , Fransızca , Herkese açık

Felsefe Kahvesi Fransızca yapılacaktır.
FELSEFE
Animatörler:
- Doç. Dr. Paul-Albert André Ballanfat
-Dr. Aliş Sağıroğlu
Öğretim görevlisi, Galatasaray Üniversitesi; felsefe öğretmeni, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi.
- Ögr. Gör. Alber Erol Nahum

Tartışmanın konusu: "Sonsuzluk"

Tanıtım:
Felsefe Kahvesi, her yaştan ve meslekten felsefe tutkunlarını yaratıcı bir tartışma ortamına ve fikir alışverişine davet etmektedir. Sıcak bir sohbet ortamında ve kahve eşliğinde katılımcıların özgün bir felsefe anını paylaşmaları hedeflenmektedir.

Organizasyon şekli:
Animatörlerimiz kısa sunumlarla konunun ana hatlarını çizecek ve gerekli gördükleri yerlerde tartışmaları ek açıklamalar ile yönlendireceklerdir. Tartışmalar iki saat sürecek ve isteyen herkese konuşma fırsatı verilecektir. Konuşmacıların birbirlerini dinlemeye özen göstermeleri ve kişisellikten uzak olarak eleştiriler yapmaları tavsiye edilmektedir. Animatörlerimiz mümkün olduğunca çok sayıda kişinin katılımını sağlamak amacıyla konuşma sürelerinin eşit dağılımını sağlayacaklardır.

Felsefe Kahvesi Hazırlık öğrencilere ait kantinde yapılacaktır.

Moodle Sınav Takvimi TICE (Dijital Ortam Eğitimi Paylaşımları) Veli-Öğretmen Görüşme Günleri E-OKUL web-mail