Engelli Dostlarımızı Ağırladık

17 Nisan günü okulumuzda Sosyal Yardım Klübü olarak, klüp dışından da tüm seviyelerden öğrencilerimizin desteği ile engelli dostlarımızı ağırladık. Grande Salle bu anlamlı gün için özenle hazırlandı. Farklı yaşlarda ve farklı engelleri olan misafirlerimizle birlikte keyifli saatler geçirdik. Beraber resim yaptık, oyun hamurları şekillendirdik, tişört boyama çalışmaları yaptık. Şarkılar söylendi, dans edildi. Bir grup misafirimiz, okulumuzun sporcu öğrencileri ile birlikte spor salonuna inerek futbol ve basketbol maçları yaptılar. Bir şenlik havasında geçen bu güzel günü, gelen tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı adlarına düzenlenmiş sertifikaları dağıtarak tamamladık ve servislerine binene dek onlara eşlik ettik. O güne emeği geçen tüm öğrencilerimize duyarlılıkları için sonsuz teşekkürler.