CodeCup yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz Hazırlık sınıfından arkadaşlarına seminer verdi

CodeCup yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz Egemen İşcan, Kaan Aktaş ve Berkin Çaylı 7 Haziran Çarşamba günü Hazırlık öğrencilerine Bilişim Teknolojileri konusunda seminer verdiler.

Öğrencilerimiz yarışmaya hazırlanırken geçtikleri süreçten ve yaptıkları araştırmalardan söz ettiler. Egemen İşcan farklı şifreleme metotlarına değindi. Hazırlık öğrencilerimiz Kaan Aktaş’ın yapmış olduğu robot kolu yakından görme gördüler, merak ve ilgiyle incelediler.

Berkin Çaylı ise oyun programlama ile ilgili deneyimlerini aktardı.

Gönüllülük üzerine yapılan bu etkinlikte Egemen, Kaan ve Berkin’i paylaşımlarından dolayı tebrik ediyoruz.