Çevre ve İnteract Kulüplerimizden Sosyal Sorumluluk Projesi

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sonunda Çevre ve Sürdürülebilir Yaşam Kulübü ile NDS Rotary Interact Kulübünün ortaklaşa olarak düzenlediği İkinci El Kermesi’nden elde edilen tüm gelir ihtiyaç sahiplerine bağışlandı.

Öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri az kullanılmış aksesuar, giysi, kitap gibi ikinci el eşyaları kermes için bağışladılar. Bunun yanı sıra, Çevre ve Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencileri kendi emeklerinin ürünü olan sağlıklı ürünleri satışa sundular.

Okulumuzun bahçesinde büyük bir coşku ve keyifle gerçekleşen kermesten elden edilen gelir, Okul Aile Birliği’nin maddi katkılarıyla güçlenerek iki ana bağışa kaynak oluşturdu:

• Depremzedeler anısına Hatay’da yaptırılan Arıkovanı İlkokulu’na kırtasiye yardımı
  • Birleşmiş Eller Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne maddi destek

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi olarak tüm bileşenlerimizle dezavantajlı bölgelere ve gruplara destek vermeye devam edeceğiz.

Sosyal sorumluluk projelerine emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ederiz.