Çevre Kulübü Erozyon Eğitimi

TEMA VAKFI ile birlikte yürütülen Erozyon ve Toprağın korunması konulu proje kapsamında Çevre Kulübü öğrencileri okulumuz için belirlenen Yavru Tema okullarında çalışmalarını sürdürmektedir.

12 Kasım 2011 tarihinde Robert Kolej’de yapılan ’’Yeryüzünün Gizemli Örtüsü Toprak ’’ konulu eğitime katılan öğrencilerimiz bu bilgiler doğrultusunda aşağıda isimleri yazılı okullarda belirlenen tarihlerde sunum yapacaktır.

MECİDİYEKÖY İ.Ö
29 .02.2012

Görevli Öğrenciler:Seda Sentunalı-Sidem Ener-Berfin Kaya-Dilşah Arıksoy

OKÇU MUSA İ.Ö
21.03.2012

Görevli Öğrenciler:
Selin Kaba-Ecem Kuş-Dilara Öner-Beste Ege-Duygu Deniz Güleri

SEYİN AVNİ KURŞUN İ.Ö
04.04.2012

Görevli Öğrenciler:
Ecem Nur Aksoy-Lale Ayrancıoğlu-Püren Aktaş-Fatmagül Minareci

İlki Mecidiyeköy İlköğretim okulunda yapılan sunumda öğrencilerimiz kendi hazırladıkları hikaye kitabı üzerinden ’’Toprağın önemi ve korunması’’ konusunda 35 dakikalık bir sunum gerçekleştirmiştir. İlkokul 4. sınıf düzeyinde toplam 60 öğrenciye yapılan sunuma öğrencilerin ilgi ve katılımı yüksek olmuştur.Sunum sonunda öğrencilere meşe tohumları ve hikaye kitabı hediye edilmiştir.