C.E.S.’in yeni başkanı yemin etti

5 Kasım’da Notre Dame de Sion Öğrenci Birliği (C.E.S.) başkanlığına seçilen Arda Genç, lisenin oditoryumunda toplanan arkadaşları önünde yemin etti.

Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi yeni Öğrenci Birliğinin bu ilk çalışma oturumunu, birliğin tüm NDS öğrencileri için yaptığı görevlerin ve gerçekleştirdiği işlerin önemini anımsatarak açtı.

Yemin töreninin ardından, Arda Genç yaptığı konuşmada, bu okul yılı boyunca gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalardan ve sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getireceğinden söz etti.

Daha sonra Okul müdürü Yann de Lansalut Öğrenci Birliği üyelerine hitap ederek birliğin tarihçesini ve görevlerini anımsattı.

Böylece Öğrenci Birliği resmen çalışmalarına başlamış oldu. Arda’ya ve arkadaşlarına görevlerini yerine getirirken iyi şanslar ve başarılar dileriz.