Bu yıl NDS’de kırka yakın kulübün tanıtımı yapıldı

Okulların başlamasının ardından, her yıl olduğu gibi, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, L1, L2 ve L3 öğrencilerine, getirilen öneriler arasından ve kendi tercih sıralarına göre, üç etkinlik seçme olanağı sunuyor.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için kırka yakın kulüp etkinliği Rehberlik Servisimiz ve kulüp öğretmenleri tarafından okulun ana bahçesinde tanıtıldı. Kulüp tanıtımlarına öğrencilerimiz büyük bir ilgi gösterdi.

Sportif (futbol, basketbol, voleybol, tırmanma v.b.), kültürel (sinema, Fransızca ve Türkçe Tiyatro v.b.), toplumsal yarara yönelik (permakültür, sosyal yardım) veya pedagojik (edebiyat ödülü, Osmanlıca, İspanyolca, kimya, bilim, üç boyutlu tasarım ve baskı v.b.) kulüpler gibi alışılagelmiş çalışmaların yanı sıra, İtalyanca, salon dansı ve Ted Ed gibi birtakım yeni kulüp önerileri de öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.