31 Ekim - 2 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen «Cumhuriyet Kupası» spor turnuvasına NDS’den başarılı bir katılım

NDS’nin basketbol, voleybol, futbol ve masa tenisi takımlarını oluşturan kırk kadar öğrenci 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen «Cumhuriyet Kupası» spor turnuvasına katıldı.

Temsil edilen çeşitli Fransız okulları ilk önce Anıtkabir’i ziyaret etti ve geleneksel törene katıldı.

İstanbul, İzmir ve Ankara ’dan gelen ekipler üç gün boyunca birbirleriyle karşılaştı.

Okulumuzun futbol takımı karşılaşmaları 2. olarak tamamladı; 10.sınıf öğrencimiz Cansu Yenici masa tenisinde 2. oldu.

Basketbol ve voleybol ekiplerimiz de 4. oldular.

Notre Dame de Sion renklerini taşıyan tüm katılımcılara tebrikler... Kendilerine bundan sonraki karşılaşmalarda şimdiden iyi şanslar dileriz.