2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı !

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, 5 Eylül Salı günü yeni eğitim-öğretim yılına 724 kişilik öğrenci mevcuduyla başladı. Her ders yılı başlangıcında olduğu gibi, uzun yaz tatili akabinde, sınıflar ve okul avlusu öğrencilerin coşkulu ve neşeli sesleriyle tekrar doldu.

Okula yeni katılan hazırlık sınıfı öğrencileri heyecan dolu bakışlarla bahçedeki ortamı teneffüs ederken, diğer öğreciler sevinç içinde birbirleriyle sarılıp kucaklaştılar.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kurucu Temsilcimiz Soeur Ania, Okul Müdürü Alexandre Abellan ve Türk Müdür Başyardımcısı Tuna Saikali, konuşmalarıyla yeni eğitim-öğretim yılının resmî açılışını yaptılar. Törende Mezunlar Derneği Başkanı Lale Murtezaoğlu ve mezunlarımız da hazır bulundu.

Öğrencilerimiz adına Erdem Sanver tüm okulu ve özellikle okula yeni başlayan öğrencileri selamladı.

Törenin ardından, Müdür Yardımcılarımızın yönlendirmesiyle tüm öğrenciler yeni ders yılına başlamak üzere sınıflara dağıldı.

Tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir 2023-2024 eğitim-öğretim yılı dileriz!