2017 NDS Frankofoni Spor Turnuvası başlıyor

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan Frankofoni Spor Turnuvası 31 Mart-1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.
Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi Saint Benoit, Saint Joseph, Saint Michel, Sainte Pulchérie, Galatasaray Liselerinin sporcu öğrencilerini ağırlayacak.

Amacı, karma takımlar oluşturularak yapılan dostluk maçları aracılığıyla sporun fiziksel ve zihinsel olumlu etkilerinin yanında farklı okul öğrencileri arasında sosyalleşme, dayanışma ve bütünleşme olan Spor Şenliğimiz bu yıl Basketbol Erkek - Kız, Voleybol Erkek - Kız, Masa Tenisi Erkek – Kız, Futsal Erkek, Su Topu Erkek, Yüzme Erkek – Kız, Bayrak Yarışları Erkek – Kız, Tırmanma Erkek – Kız branşlarındaki yarışmalara ev sahipliği yapacak.

Basketbol Erkek, Voleybol Kız, Futsal katılımcı okulların sporcularıyla karma takımlar, Basketbol Kız, Masa Tenisi Kız – Erkek, Voleybol Erkek branşlarında her takım kendi okullarını temsil edecek.

Frankofoni Spor turnuvasına katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere, görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, herkese başarılar ve iyi eğlenceler diliyoruz.

Turnuva programını ekte bulabilirsiniz.

Frankofoni Spor Turnuvası programı
İndir (931.4 kio)