’11. ve 12. Sınıfların Yıl Sonu Ödül Töreni

11 Haziran’da NDS bahçesinde, Okul Kurucu temsilcisi Sör Monique’in de katılımıyla eğitim yılının ikinci dönemindeki ilk ödül töreni yapıldı; böylece ödül ve teşekkürlerini önce 12. ve 11. sınıf öğrencileri almış oldu.

12.sınıflar müdür yardımcısı Aurélie Frau Kozak’ın giriş konuşmasından sonra, Onur ve Başarı Ödüllerinin ( prix d’honneur ve prix d’excellence) teslimi öncesindeki konuşmayı 12A sınıfından Yasemin Bitlis yaptı. Ardından hak eden öğrencilere takdir belgeleri ve eğitim yılı boyunca yapılan çeşitli etkinliklerde başarı gösterenlere katılım ve teşekkür sertifikaları verildi.

Birinci törenin sonunda Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi seneyi değerlendirdiler, öğretmen ve öğrencilere çalışmaları için teşekkür ettiler ve kurumdan ayrılacak olan öğretmenleri selamladılar.

Ardından bayrak devir teslim törenine geçildi. 12.sınıf öğrencisinin bayrağı 11.sınıf öğrencisine vermesinin ardından hep birlikte İstiklâl Marşı okudu.

Tüm 2015 mezunlarına, Türkiye’de ya da yurt dışında devam edecekleri üniversite eğitimlerinde başarılar dileriz.